Per 4 persones
INGREDIENTS:
260 gr de pasta de full o vol-au-vents
500 gr de bolets variats
50 gr de cansalada (bacon)
100 mL de crema de llet
1 cep o pols de cep
2 alls
Sal i oli d’oliva
PREPARACIÓ
1. Rentem i tallem els bolets. Els saltegem en una paella amb els alls filetejats i la cansalada tallada a daus.
2. Estirem la pasta i la farcim amb els bolets.
3. Posem el farcellet al forn 20 minuts a 200º.
Mentrestant fem la crema de ceps…
4. Rentem i tallem el cep.
El saltegem en una paella amb una mica d’oli d’oliva.
5. El posem dins d’un pot amb la crema de llet i ho triturem. Tot seguit ho posem en un cassó a reduïr. Si no tenim el bolet, podem utilitzar pols de cep que la barrejarem amb la crema de llet i ho posarem a reduïr.
EMPLATAT
Posem al fons del plat crema de ceps, a sobre el milfulls i decorem el voltant del plat amb algun trocet de bolet.
AMB L’EXPERIÈNCIA
A casa ens agrada amb una mica de crema de ceps en el farcit. També podem substituir la pasta de full per vol-au-vents, serà una mica més ràpid.
Retroenllaç: MILFULLS FARCITS DE BOLETS AMB CREMA DE CEPS | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.