INGREDIENTS:
3 pits de pollastre grossos
300 g de xampinyons
200 ml de crema de llet
1/2 got de vi blanc
sal i pebre
PREPARACIÓ:
1 Tallem els pits de pollastre en tires amples i els hi posem sal i pebre
2 Posem oli en una paella i anem fregint les tires de pollastre i les anem reservant en una cassola
3 Netegem els xampinyons i els tallem a trossets, els salem i els posem a coure a la mateixa paella on hem fregit el pollastre
4 Quan ja s’ha evaporat l’aigua que van deixant els xampinyons, afegim el vi blanc i el deixem evaporar
5 Afegim la crema de llet remenem i ho tirem per sobre de les tires de pollastre que tenim a la cassola
6 Ho deixem coure uns minuts tot junt
Una recepta senzilla i molt bona!
Retroenllaç: POLLASTRE AMB XAMPINYONS | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.