PASTÍS DE LLIMA I COCO

 

 

 

 

 

 

INGREDIENTS:

300 g de farina
150 g de sucre
3 ous grans
150 g de coco ratllat
250 ml de llet sencera tèbia
125 ml d’oli de girasol
El suc de 3 llimes
Ratlladura d’1 llima
8 g de llevat
Mitja cullereta de sal

Pel glassejat:

4 cullerades de suc de llima
Ratlladura d’1 llima
250 g de sucre glass

PREPARACIÓ:

1. Preescalfar el forn a 180 graus i engreixar un motlle (jo he utilitzat un motlle de Bundt Cake “Bavaria”)
2. Batre bé els ous amb el sucre fins que dobli el seu volum
3. Afegir la llet tèbia, l’oli, el suc de llima, la ratlladura i el coco. Batre bé fins que s’integrin tots els ingredients
4. En un altre bol, barrejar la farina, el llevat i la sal
5. Afegir la mescla dels ingredients secs als ingredients humits i barrejar fins aconseguir una massa homogènea
6. Abocar la massa dins el motlle i coure al forn entre 30 i 40 minuts
7. Treure del forn i deixar refredar durant 10 minuts sobre d’una reixeta i desmotllar

Glassejat:

1. Barrejar bé tots els ingredients
2. Abocar sobre el pastís i decorar amb ratlladura de llima

Impressionant la combinació de gustos…

Recepta de: “I love Bundt Cake”

Anuncis

One thought on “PASTÍS DE LLIMA I COCO

  1. Retroenllaç: PASTÍS DE LLIMA I COCO | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s