INGREDIENTS:
3 Llaunes petites de tonyina
3 ous
3 llesques de pa sense gluten
75ml llet
Una mica de pebrot escalivat (opcional)
Una cullerada de tomàquet fregit o dues si no es posa pebrot
Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Posar el pa a remullar amb la llet per a que s’estovi
2.Posar en un bol, la tonyina i el pa esmicolat, els tres ous, el pebrot escalivat, el tomàquet fregit, la sal i el pebre i triturar amb la batedora fins que ens quedir una pasta fina
3.Posar-ho en un motlle rectangular de silicona
4. Coure al forn durant uns 25 minuts a 180°
5. Desemmotllar i deixar refredar
6. Es pot menjar a temperatura ambient o si ho preferim més fresc, posar-lo a la nevera fins l’hora de servir
7. El podem menjar com si fos un paté, amb torradetes o podem acompanyar-lo amb una mica d’enciam i uns tomàquets o com més us agradi
Bon profit!
Retroenllaç: PASTÍS DE TONYINA | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.
Compte-hi, jo també m’hi passejaré.
Gràcies per la visita!
T’acabo de descobrir mitjançant l’instagram.
Ara em passejaré per casa teva.
Et convido a fer-ho per casa meva també.
Ptnts
Dolça